Bacon Sandwich på panden

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon Sandwich på panden

  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver toastbrød
  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 16 skiver ost
  • Salat
  • 2 tomater
  • Mayonnaise
  • Ketchup
  • 8 æg
Print opskrift

Opskriften på sandwichen her er bare super lækker sprød idet den tilberedes på panden. Kombinationen af alle ingredienserne er super lækker og smager himmelsk. Lav din baconsandwich til morgen, middag eller aften – den kan spises til alle måltider!

 


Sådan tilbereder du retten

Denne sandwich tilberedes en ad gangen:

  1. Start med at tage salaten frem og skyl to salatblade pr. sandwich. Skær efterfølgende tomaterne i skiver.
  2. Kom dernæst ½ pakke bacon (skil ikke skiverne ad) i en varm stegepande. Vend baconen, når den har fået en fin farve.
  3. Tilsæt derefter to skiver ost, så det dækker baconen.
  4. Pisk 2 æg sammen og læg æggemassen rundt om.
  5. Skær dernæst kanterne af brødet og læg 2 skiver brød på osteskiverne (et brød på hver osteskive.)
  6. Vend derefter hele "æggekagen" så baconskiverne nu vender op.
  7. Læg dernæst 2 salatblade, 2 tomatskiver, 2 skiver ost samt lidt mayonnaise og ketchup på baconen.
  8. Brug en spatelen og vend omelettens "langsider" og fold den ene side af brødet over til en dobbelt sandwich. Sandwichen ser ekstra godt ud, hvis du skærer den over med en skarp kniv.