Kyllingespydmed bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingespydmed bacon

  • 2 t. 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 1 spsk. paprika
  • 0,25 tsk. sort peber
  • 0,5 tsk. tørrede koriander
  • 0,5 tsk. stødt ingefær
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver
  • 300 g bacon i skiver
  • 10 træspyd
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

KYLLINGESPYD: 

  • Skær kyllingebrystet i tern.
  • Gnid dem med krydderierne og lad dem marinere i køleskabet i ca. 2 timer.
  • Sæt ternene på spyd og rul baconskiverne om kødet.

STEGNING: 

  • Steg spyddene på en grillpande, på grillen eller i ovnen i ca. 15 minutter og server med salat eller pommes frittes og sauce efter behag.