Sådan tilbereder du Tulip Grisekæber

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Sådan tilbereder du Tulip Grisekæber

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

SLOW COOKED GRISEKÆBER I OVN

Laver du grisekæber fra bunden, kan det være en tidskrævende proces. Derfor er Tulips Grisekæber perfekte til dig, der gerne vil hoppe over det lange forarbejde og nyde det møre kød nemt og hurtigt.

  1. Forvarm ovnen til 200°C.
  2. Tag kødet ud af posen og læg det i et ovnfast fad, som passer til kødets størrelse.
  3. Hæld stegeskyen ved. Bag det i 25 min.
  4. Tag kødet ud af ovnen. Separer forsigtigt kæberne fra hinanden.
  5. Hæld den naturligt forekommende sky ved og servér med dit favorit tilbehør.

 

SLOW COOKED GRISEKÆBER PÅ GRILL

Grisekæber er en blevet en populære spise, der flittigt serveres af kokke landet over – og med god grund. Det magre kød er en velsmagende og mør mundfuld, der smelter, når det rammer tungen. Vi har gjort det nemt for dig at opnå den møre konsistens på grillen. 

  1. Varm grillen op.
  2. Tag kødet ud af posen og læg det i en grillbakke, som passer til kødets størrelse.
  3. Hæld stegeskyen ved.
  4. Grill det på indirekte varme i ca. 25-30 min.
  5. Tag kødet af grillen. Separer forsigtigt kæberne fra hinanden og servér.
  6. Hæld den naturligt forekommende sky ved og servér med dit favorit tilbehør.

 

SLOW COOKED GRISEKÆBER I AIRFRYER

Du kan også nemt tilberede Tulip Pulled Grisekæber i din airfryer, som er en nem og hurtig måde at tilberede krisekæberne på.

  1. Læg Tulip Pulled Grisekæber i airfryeren og sæt temperaturen til 210°C og tiden til 30 min.
  2. Tag kødet ud af airfryeren. Separer forsigtigt kæberne fra hinanden og servér.