Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Mou Rodfrugtsuppe
  • 200 g hvedekerner, hele/knækkede
  • 200 g bacon i tern
  • 1 rødløg
  • 2 stilke frisk salvie
  • 2 fed hvidløg
  • 120 g grov franskbrød
  • 0,25 bundt. kørvel
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING:  
Varm suppen langsomt op.

Kog Hvedekernerne som anvist på pakken og skyl i kold vand.

Rist Baconternene på en pande, til de er sprøde (6-8 min. ved høj varme). Afdryp ternene i en sigte og hold dem lune i oven ved 75 ºC.

Vend hvedekernerne med fintsnittet rødløg, hakket salvie og knust hvidløg.

Skær brødet i tynde skiver og grill eller rist dem 2 min. på hver side.


ANRETNING: 
Fordel suppen i fire tallerkener. Læg hvedeblandingen i, og drys med bacontern og plukket kørvel.

Servér straks med grillet brød.