NATURLIGT RØGET OVER BØGEFLIS
Det kræver kompetence og det rigtige træ til udvikle den lækre røgsmag, som alle Baconeers kender. Se alt om røgning her.
Der er dem, der kan lide bacon, og så er der Baconeers. Kulinariske pionerer og skabere af sprødstegte genistreger. En Baconeer ved, at enhver forret, dessert og alt derimellem smager bedre med Tulip bacon. Og for en Baconeer, er der ikke er noget finere end at dele deres lidenskab og viden. Baconeer er en ny definition, der skal bringe stolthed og samvær for alle baconelskere derude. Vi tror på, at der er en Baconeer i os alle, det er bare et spørgsmål om at træde ud i det sprøde.
En ægte Baconeer elsker bacon, og det første skridt er at tilberede perfekt sprød bacon. Vi guider dig gennem de mest populære måder at tilberede bacon på.
Tulip Original Bacon er lavet af bryst af gris. Først salter vi kødet, hvorefter vi røger det over bøgeflis, så du får en intens smagsoplevelse. Vi skærer herefter den røgede bacon i passende skiver. Skiverne er perfekte til at svøbe omkring dit yndlingskød, fisk eller grønt. Prøv også Tulip Original Bacon i salater, gryde- eller pastaretter. Kombinationen af mere end 100 års erfaring, gode råvarer, den rette smag af salt og røg er altafgørende for den særlige kvalitetsoplevelse, som du får med Tulip Bacon.
Se produktEn Baconeer er nysgerrig og forstår at nyde både hverdag og fest. Læs, duft og smag visdommen!