Dadler med bacon
- 30 min.
- 8 personer
Ingredienser
DADLER MED BACON- 24 store dadler
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 24 små kviste af rosmarin
- 24 træstikker eller tandstikker af træ uden smag
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen på 200 °C.
- Vikl baconskiverne om dadlerne sammen med en lille kvist rosmarin ind imellem bacon og dadel.
- Læg dadlerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem (ca. 15 minutter), til baconen er gylden.
- Velbekomme!
Tips
Flere små tapasretter
Dadler med bacon er oplagte at servere som en del af et tapasbord. Tapas er en hyggelig fællesspise, som dine gæster med garanti vil nyde. Tapas er også nem for dig som vært at forberede, da mange af retterne kan laves dagen før og stilles på køl natten over.
Mere magi med bacon
Hos Tulip Bacon ønsker vi at inspirere dig til at få endnu mere bacon ind i dit køkken, så du kan forvandle dine måltider med den salte og sprøde ingrediens. Vil du se flere opskrifter med bacon, kan du gå på opdagelse blandt vores baconopskrifter og få inspiration til en masse skønne og smagfulde retter.
Bacon er alsidigt og kan bruges i mange skønne retter. Udforsk nogle af vores andre opskrifter med bacon, og lad dig inspirere:
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Ja, dadler med bacon kan godt fryses. Inden frysning skal de være komplet tilberedte og afkølede. Opbevar dem i en lufttæt beholder, og frys dem ned i op til tre måneder. Varm dem forsigtigt i ovnen eller mikroovnen, når du er klar til at nyde dem igen.
Dadler med bacon skal bage i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°C, eller indtil baconen er sprød og gylden. Overvåg dem omhyggeligt for at undgå overtilberedning.
Følg vores trin-for-trin vejledning ovenfor for at lave lækre dadler med bacon i ovnen. Det er en simpel og velsmagende opskrift, der vil imponere dem, du serverer dem for.