Taco bowl med barbecue pulled pork

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Taco bowl med barbecue pulled pork

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Slow Cooked pulled pork
  • 350 g søde kartofler
  • 1 dåse kidneybønner i chililage (drænet)
  • 1 dåse majs (drænet)
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 2 avocados i tern
  • 2 limefrugter i halve
  • 150 g revet cheddarost
  • ½ pose tortillachips
Barbecuesauce
  • 2 dl ketchup
  • 2 dl barbecuesauce
  • 2 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Trænger du til en lækker og farverig ret, der samtidig er fuld af smag? Prøv vores Taco bowl med pulled pork. Denne opskrift kombinerer friske grøntsager, saftigt kød og en velsmagende barbecuemarinade, som tilsammen skaber en skøn smagsoplevelse. Følg vores nemme opskrift, og imponer både dig selv og dine gæster med denne lækre ret.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen. 
  2. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem i ca. 10 min. eller til de er møre.  
  3. Rør alle ingredienserne til saucen sammen og smag den til.   
  4. Vend kødet med saucen. Gem evt. lidt til topping.  
  5. Anret bønner, majs, tomater, avocado og lime i 4 bowls.  
  6. Top med pulled pork, cheddar og knuste tortillachips.

 

FAQ

Ja, du kan nemt erstatte pulled pork med tofu, tempeh eller kikærter for at få en lækker vegetarisk buddha bowl. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde i din Taco bowl, så du kan frit eksperimentere med forskellige varianter både med og uden kød.

Prøv også opskriften på quinoabowl med kalkunbryst

Opbevar ingredienserne separat, og saml skålen lige inden servering for at holde alle elementer friske og sprøde. Er du på udkig efter flere spændende opskrifter? Prøv vores opskrift på pulled pork nachos, og oplev endnu en lækker smagsoplevelse.

Find opskriften på pulled pork nachos her