Taco bowl med barbecue pulled pork
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Slow Cooked pulled pork
- 350 g søde kartofler
- 1 dåse kidneybønner i chililage (drænet)
- 1 dåse majs (drænet)
- 250 g cherrytomater i halve
- 2 avocados i tern
- 2 limefrugter i halve
- 150 g revet cheddarost
- ½ pose tortillachips
- 2 dl ketchup
- 2 dl barbecuesauce
- 2 tsk. løgpulver
- 1 tsk. hvidvinseddike
- ½ tsk. salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen.
- Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem i ca. 10 min. eller til de er møre.
- Rør alle ingredienserne til saucen sammen og smag den til.
- Vend kødet med saucen. Gem evt. lidt til topping.
- Anret bønner, majs, tomater, avocado og lime i 4 bowls.
- Top med pulled pork, cheddar og knuste tortillachips.
FAQ
Ja, du kan nemt erstatte pulled pork med tofu, tempeh eller kikærter for at få en lækker vegetarisk buddha bowl. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde i din Taco bowl, så du kan frit eksperimentere med forskellige varianter både med og uden kød.
Opbevar ingredienserne separat, og saml skålen lige inden servering for at holde alle elementer friske og sprøde. Er du på udkig efter flere spændende opskrifter? Prøv vores opskrift på pulled pork nachos, og oplev endnu en lækker smagsoplevelse.